Baking break
This afternoon, I'm putting on my apron and start bakingin preparation of Monchéri's birthday this week end.
I wish I could whip up one of those beauties
but alas my skills are limited so I'm keeping
to the 3 cakes I'm best at....
This one, which is Monchéri's favorite
and the other 2, I can't say because it's a surprise
for the friends with whom we'll celebrate.
I'll leave you now as the crème au beurre au café
cannot wait !
Cet après-midi, je passe mon tablier et suis en cuisineà préparer des gâteaux pour l'anniversaire de Monchéri, ce week end.
Si seulement, je pouvais élaborer une de ces merveilles
mais mes talents sont plutôt limités alors
je m'en tiens aux 3 pâtisseries que je réussis le mieux...
Celui-ci, qui est le préféré de Monchéri,
plus 2 autres qui sont une surprise
pour les amis avec lesquels nous allons faire la fête.
Je vous laisse car la crème au beurre au café
n'attend pas !

Comments
Catherine xx
The weather is so nice here in nyc today! I was telling myself we should celebrate St Patty's day by making homemade corned beef and maybe having a shot or two of whiskey or something ;-)
Then I saw these cakes!
I'll take a slice (or two ;-)
Enjoy baking! :-)
Much love,
David
Je suis seule avec Mathis ce week end et j'en ai profité pour cuisiner, notamment une tarte tatin qui attend Monchéri
Kristin xo