Tuesday, February 11, 2014

Busy but happy baking





 On a cold rainy day, nothing can make me happier than baking chocolate cake.

I'm adjusting a new recipe for my Pop Up Pâtisserie, this sunday,
Basically, it's a chocolate fondant filled with chocolate chantilly and 
fresh strawberries and cacao glazing.

Not quite satisfied yet, but when I am I'll share the recipe with you.

Lorsqu'il pleut et qu'il fait froid, c'est un vrai bonheur de faire des
petits gâteaux au chocolat.

J'essaie de mettre au point une nouvelle recette pour ma Pop Up Pâtisserie
ce dimanche. Un fondant au chocolat fourré de crème chantilly au chocolat,
avec des morceaux de fraise et un glaçage au cacao.

Je ne suis pas satisfaite à 100% mais dès que c'est concluant, je partage
la recette avec vous.


 And if you're in the area next sunday, don't miss the POP UP Pâtisserie !

Read all details here.

Et si vous êtes dans les parages, ce dimanche, 
ne manquez pas la POP UP Pâtisserie !

Tous les détails sont ici.
 

3 comments:

escuchando palabras said...

exquisitas!!! feliz martes

SK Waller said...

What a delicious looking thing to see when waking up and having my first coffee! :)

My Castle in Spain said...

Muchas gracias !


Oh, I'm glad ! :-)

Blog Widget by LinkWithin